İZMİR / BUCA - Buca Ötüken Ortaokulu

Nis

23 Nisanda, Türk Milleti'nin egemenliğini ilân ettiği, demokrasinin ve özgürlüğün temelinin atıldığı büyük bir günü kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Nis

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir yarışmasında birinci olan öğrencimiz Yarensu ÜRGÜN'ü tebrik ederiz.

Emeği geçen öğretmenimiz Özlem KALAYCI' ya teşekkür ederiz.

İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri

Ayrıntılar için aşağıdaki afişe tıklayabilirsiniz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı,  tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Günün anlam ve önemiyle ilgili ilçemizde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan öğrencimiz Yaren Su ÜRGÜN'ü tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü okulumuzda etkinliklerile kutladık. Ayrıca ilçede yapılan şiir yarışmasında birinci olan öğrencimiz Beril Esmer TOPÇU'yu tebrik ederiz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize rehberllik servisi tarafından konferans salonumuzda "Meslek Seçiminin Önemi. Mesleki İlgi, Yetenek, Değer " kavramları konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Atatürk Spor Lisesi'nden okuluza gelen Tarık Demirel hocamız, 8. sınıf öğrencilerimize bilgilendirme semineri verdi.

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş ve Hatay depremleri yıldönümde gün içinde; depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunulmuş, öğrencilerimze deprem farkındalık eğitimi verilmiştir.

Şbt

2. dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık. Herkese başarılı bir dönem dileriz.